Közösségi oldal, fórum

Megújult és ismét elindult A Blog Közösségi portálja, fóruma, amely itt érhető el facebook felhasználók részére:
https://www.facebook.com/groups/171189799727221/

2011. június 14., kedd

Közfoglalkoztatást érintő törvényjavaslatok...

Szép Új Világ! Éljen magyarország és a Zsidesz!

Már eddig sem volt kecsegtető munkanélkülinek lenni és már eddig is csak kicsesztek a dolgozni akaró emberekkel. A munka törvénykönyvét már eddig is sok ezerszer rúgták fel a munkáltatók, akik mindig is jól kihasználták a közfoglalkoztatásban rejlő "olcsó" lehetőséget.
Viszont a kérdés az, hogy meddig tűrhető egy jogállamban, az hogy sokszorosan sértik a munkához és az élethez való jogainkat...
A Fidesz intézkedési nem mások, csak a munkanélküliségi statisztikák szépítését célzó programok.
Mikor veszik észre azok a drága többségében "nyugdíjas" szavazó állampolgárok azt, hogy Gyurcsány szavaival élve elkúrtuk a fiatalok életét.
Ebben az országban sem jól fizető munkahely, sem megbecsülés és már az önálló boldogulás célja sincs a politikusok szeme előtt, hiszen ők a fehérgalléros megélhetési bűnözök ebben az országban, ők élnek túl jól a kisemberekből....

Íme egy idézet a Sonline Internetes portálról, a legújabb közmunkákkal kapcsolatos cikkből:
"A volt szociális és munkaügyi miniszter szerint a törvényjavaslat azt mutatja, hogy a kormány "közmunkaszolgálatot" vár el az állástalanoktól, és egyes állami feladatok munkaerő-szükségletét szinte ingyen próbálja kielégíteni. Kiemelte, hogy a közfoglalkoztatottakra nem vonatkozna a munka törvénykönyve, így ők a megszokottnál lényegesen alacsonyabb keresetért, "éhbérért" kellene, hogy dolgozzanak."