Közösségi oldal, fórum

Megújult és ismét elindult A Blog Közösségi portálja, fóruma, amely itt érhető el facebook felhasználók részére:
https://www.facebook.com/groups/171189799727221/

2014. július 3., csütörtök

IHO-Közmunka a Verebélÿ László Vasúttörténeti Egyesületnél

A kapostüskevári vasúti megállóhelyet gondozó egyesület épületgondnokot foglalkoztat.


Somogy megye súlyos állástalanságának enyhítését kívánja megcélozni a Verebélÿ László Vasúttörténeti Egyesület, ezért közmunkában épületgondnokot foglalkoztat a kapostüskevári MÁV-megállóhely épületének, és az ott helyet kapott gyűjteménynek gondozására, karbantartására. A karbantartási és az őrzési feladatokon kívül a látogatók fogadásában is segítséget nyújt majd a fenti munkakörben foglalkoztatott személy, tehát egyfajta kulturális közmunkáról is szó van.

Az egyesület júliustól szeptemberig történő munkavégzésre alkalmaz egy főt. A foglalkoztatás az egyesület által elindított értékteremtő közfoglalkoztatás és kulturális, vasúti közmunka program projektként a Kaposvári Járási Hivatal Járási Munkaügyi Kirendeltségének, illetve az egyesület támogatásával, valamint más külső személyek segítségével valósul meg.

Az egyesület szeretné, hogyha szeptember után is folytatódhatna a közmunkaprogram igénybe vétele, illetve tovább szeretné fejleszteni Kapostüskevár vasúti megállóhelyet, valamint időszerűvé vált a vasúti múzeum bővítése is, melyhez minden építőipari és egyéb támogatói felajánlást és segítséget szívesen fogad a szervezet a www.vasuttortenet.eoldal.hu címen megtalálható elérhetőségek valamelyikén.

Nincsenek megjegyzések: