Közösségi oldal, fórum

Megújult és ismét elindult A Blog Közösségi portálja, fóruma, amely itt érhető el facebook felhasználók részére:
https://www.facebook.com/groups/171189799727221/

2013. január 3., csütörtök

Kommunista FIDESZESEK

sakál- a minap találtam ezt http://pret.hu/ oldalon, melyet itt is megosztok olvasóinkkal. Teszem mindezt azért mert már nagyon elegem van a 8 évezésből és a Fidesz részéről állandóan megnyilvánuló vissza mutogatásból, acsarkodásból. 
Igen rosszabbul élünk mint 4 éve, ezt bátran kijelenthetjük, hiszen a kormány elmúlt lassacskán két évi intézkedései egyre nehezebb helyzetbe hozták az embereket. Rossz törvényeket és határozatokat hoztak, mint például a Dohányzás tiltásával kapcsolatos törvények, Játékautomatákkal kapcsolatos intézkedések, melyekkel több vendéglátásból élő családot tettek tönkre (lásd kiskocsmák egyre több bezárása). Álláskeresési segély 200 napos eltörlésével még  nehezebb helyzetbe hozta a munkanélküliségbe kényszerülőket. A Foglalkoztatást Helyettesítő Támogatás folyamatos csökkentésével egyre jobban megnehezítik azon emberek sorát, akik munkát keresnek, de mivel nagy az állástalanság és mivel a lehetséges munkaváltatók többsége is megnehezíti, vagy megalázza az alacsony munkabérekkel a lehetetlen idő beosztásokkal a munkavállalást így ezen támogatásban részesülő emberek egyre jobban reményvesztetté válnak. 
Az Új Munkatörvénykönyve egy vicc. A régit sem tartották be a legtöbb helyen, de az új Mt. inább a munkáltatóknak kedveznek, mintsem hogy a munkát vállalók érdekeit szolgálják.
A munkanélküliség számottevően nem csökken, inkább a Közmunka az amelyik statisztikailag szépíti a foglalkoztatási mutatókat. A kormány magneziti a Közmunkások megélhetését is, mert aki ilyen munkára kényszerül nem kapja meg a mindenkori minimálbért, helyette éhbérért végezhet rabszolgamunkát. A közmunkások foglalkoztatásánál a legelemibb munkavédelmi és munkabiztonsági szabályok sem érvényesülnek.
A kormány a korábbi sikeres Közmunka program szétverése mellett  drasztikusan  átalakította a rokkant és elesett emberek ellátó rendszerét is, melynek következtében a valóban rászorulók sem jutnak kellő ellátáshoz.
A Kormány nemrég bejelentett rezsicsökkentése is egy nagy hazugság, mivel valójában inkább az Általános Forgalmi Adó csökkentése a tartós élelmiszerek, az életmentő gyógyszerek, -a víz, villany, gáz -egyéb fűtőanyagok árában való megjelenése segítené a megélhetés költséginek csökkentését. A 10%-os rezsicsökkentés valójában csak 3,5%-os mértékű. Mindenesetre a közelgő választásokra tekintettel jól hangzik, hogy 10%-al csökkenek a rezsiköltségek.
A Minimálbér bér emelése is szemfényvesztés, hiszen csak alig pár ezer forinttal nőnek a bérek nettóban, a régóta beígért és várt járulék és adócsökkentésekre nem került még sor a munkabérek tekintetében. A 16%-os Személyi Jövedelem adó kulcs bevezetése, az adójóváírás megszüntetése alapvetően rontotta az eddig is már alacsony munkabérből kényszerülők megélhetését, miközben javította a több százezer forint felett kereső módosabb állampolgárokét.
A kormány fenti intézkedési és még bővíteni lehetne a sort, nem segítik a felemelkedést, fel zárkóztatást. Összegezve a jobboldali kormányzat eddigi produkciója a szegénységben élőket még szegényebbé a gazdagságban bővelkedőket még gazdagabbá tette és teszi. Ennek fényében nem illene azoktól a kommunistázás, akik maguk is abban a rendszerben nőttek fel, sőt némelyikük még a rendszer fenntartását is segítette, hiszen besúgóként több ember életét tette tönkre. Az MSZMP és a kommunista rendszer korábbi fennállásának felszámolása helyett inkább saját magukba nézzenek a kedves jobb oldali politikusok és hagyjanak fel a vad kapitalizmus építésével!
Akkor következzék a lista a kommunista narancsuralmi huszárokról, amely a http://pret.hu/ oldalon is megtalálható és az összeállítás a wikipedia felhasználásával történt.

 2012-es Kommunista Kormányunk

Kis kiegészítés:
Kövér László – KISZ titkár és a MSZMP Központi Bizottsága és az alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa Orbán Viktor – Gimnáziumi, majd egyetemi KISZ titkár (Orbán apuka párttitkár volt az átkosban .)
Mikola István – Hazafias Népfront, elnök
Fónagy János – MSZMP tag
Vonza András – MSZMP tag
Szabadi Béla – MSZMP tag, munkásőr
Varga Mihály – KISZ titkár
Rogán Antal – KISZ titkár Deutsch Tamás – KISZ titkár
Orbán Győző – párttitkár (Orbán anyuka pedagógusi pályát cserélte fel egy pártbizottsági állásért.)
Pozsgai Imre – MSZMP KB tag
Szűrös Mátyás – MSZMP KB tag
Stumpf István – MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnök
Járai Zsigmond – MSZMP tag, kormánytag, III/2 besúgó, szabadkőműves
Matolcsy György – MSZMP tag, III/2 ügynök
Martonyi János külügyminiszter-jelölt : volt MSZMP tag, kormánytag, III/2 besúgó
Ligetvári Ferenc – MSZMP tag
Chikán Attila – MSZMP tag
Pintér Sándor belügyminiszter-jelölt : – MSZMP titkár
Széles Gábor : az Ikarus és ezzel sok ezer munkahely tönkretevője, politikai szélkakas
Az adatok a wikipedia felhasználásával történt.

Nincsenek megjegyzések: