Közösségi oldal, fórum

Megújult és ismét elindult A Blog Közösségi portálja, fóruma, amely itt érhető el facebook felhasználók részére:
https://www.facebook.com/groups/171189799727221/

2013. január 30., szerda

Rokkantak perközössége

Csatlakozzunk a perközösséghez!

A Magyar Szociális Fórum Összefogás a korhatár alatti rokkantak emberi jogaiért csoportja egyetértő támogatásáról biztosítja a Rokkant Számkivetettek Társasága (ROSTA) csoport perközösségi kezdeményezését Sorstársaink emberi jogainak érvényesítéséért. Arra kérjük a korhatár alatti rokkantakat, hogy csatlakozzanak a ROSTA csoport alábbi felhívásához, mert a rokkantsági nyugdíj-jogfosztás ténye minden érintettnél fennáll. Vegyük a kezünkbe a sorsunkat!
Minél többen jelentkezünk, annál kevesebb költség terhel minket személyenként. A belépésnél, csak képletes ügyvédi díjazás terhel mindenkit, ami szükséges a sikeres indításhoz.
Együtt sikerülhet!
MSZF Összefogás a korhatár alatti rokkantak emberi jogaiért csoport
2013. január 13. 

FELHÍVÁS!

Kedves Sorstársak!
Elege lett a rokkant-törvény áldozatainak, hogy jogfosztottá váltak! A nyugdíjunkért és az életünkért harcolunk minden törvényes eszközzel! Az eddigi jó szándékú demonstrációk szinte semmilyen eredményre nem vezettek a társadalom érdektelensége, a törvényhozói akarat híján, ezért MOST(!) kezünkbe vesszük a sorsunkat.
A ROSTA perközösséget kíván alakítani, a rokkantak és alapvető emberi jogaik érvényesítéséért. Nemzetközi szinten igyekszünk elérni a sokakat ellehetetlenítő, kirekesztő, megalázó, embertelen törvénynek a semmissé tételét. Várjuk sorainkba mindazokat, akiket a kormányzat méltánytalanul kilátástalan helyzetbe sodort. Akiket, az ellátórendszer kilökött, leminősített, vagy súlyos betegen be sem fogadott.
Azok jelentkezését is várjuk, akiknek ezután kell felülvizsgálatra menniük, hiszen a nyugdíjgarancia és az ehhez kapcsolódó juttatások számukra is megszűntek. Minél többen vagyunk, annál nagyobb az esélyünk, és kisebb a költségünk.
FONTOS: Az ügyvédi költség jelképes összeg, ami a jelentkezők létszámától is függ.


Csak együtt sikerülhet! Csatlakozzatok! Jelentkezés: 2013. január31.-ig!

ROKKANT SZÁMKIVETETTEK TÁRSASÁGA - ROSTA

Nincsenek megjegyzések: