Közösségi oldal, fórum

Megújult és ismét elindult A Blog Közösségi portálja, fóruma, amely itt érhető el facebook felhasználók részére:
https://www.facebook.com/groups/171189799727221/

2013. január 19., szombat

'Éhségmenetek' indulnak februárban az ország több városából

Újabb "éhségmenetek" indulnak az ország több városából Budapestre - mondta Komjáthi Imre, a Munkát, Kenyeret, Tisztességes Béreket Egyesület elnöke a Gúr Nándor MSZP-alelnökkel közösen tartott pénteki miskolci sajtótájékoztatóján
Komjáthi Imre úgy fogalmazott: a menetek az Országgyűlés február 11-ei nyitóülésére egyszerre érkeznek meg majd Budapestre. A Miskolcról február 4-én induló menet résztvevői egy tükröt visznek magukkal, azt a miniszterelnöknek szánják ajándékként. Ez a tükör az igazság tükre, azt "szeretnénk, hogy nézzen bele mélyen Orbán Viktor, és lássa benne saját, valós énjét" - mondta a szervező.
Szerinte a kormányfő egy megfáradt, megtört és összezavarodott embert lát majd a tükörben, egy olyan miniszterelnököt, aki "nem vezette, hanem megvezette a népét", egy olyan embert, aki egymillió munkahelyet ígért, ehelyett "több százezerre növelte a közmunkákra rugdosottak számát". Ha Orbán Viktor belenéz a tükörbe, és látja milyen ember is valójában, vonja le a következtetést, vegyen példát Schmitt Pálról, és mondjon le - tette hozzá Komjáthi Imre.

Gúr Nándor, az MSZP alelnöke a sajtótájékoztatón közölte: ő is elindul a menettel. Mint mondta: nem teljesült a kormány és a miniszterelnök ígérete a munkahelyteremtésről és a közbiztonsági javításáról, a radikális adócsökkentés pedig csak a tehetősebbeknek kedvezett.
Az ajándéknak szánt tükörről azt mondta: ha Orbán Viktor belenéz, akkor talán rádöbben arra, hogy rengeteg tennivalója van, lenne, "sőt inkább lett volna" ebben az országban. "Az esély lassan elfogy számára, inkább a nyugodt visszavonulás lehetőségét ajánljuk neki" - tette hozzá a szocialista politikus.

Forrás: MSZP

Nincsenek megjegyzések: