Közösségi oldal, fórum

Megújult és ismét elindult A Blog Közösségi portálja, fóruma, amely itt érhető el facebook felhasználók részére:
https://www.facebook.com/groups/171189799727221/

2013. január 22., kedd

Munkát, Kenyeret! - Éhségmenet 2013

sakál- 
Kedves Barátaim, Kedves és Tisztelt elesett embertársaim!
Kedves Blog olvasóink!
Hamarosan indul újra 2013-ban is az Éhségmenet, hogy ez miről is szól?
Röviden összefoglalva arról, a 200 km-es teljesítésről, hóban, gyalog egy célért összefogva, amely követelése: a Munkát, Kenyeret!
A mentek az ország több részéből indulnak, így Kaposvárról is indul az előzetes tervek szerint egy menet a parlament 2013.02.11-ei ülésnapjára, hogy a más városokból és településekről érkezőkkel együtt összefogva Munkát, Kenyeret, Tisztességes Béreket Egyesület aktivistáival és más politikai szimpatizánsokkal együtt követelje országos demonstráció keretében az eddig elevett jogok felülvizsgálatát és azok lehetséges visszaállítását és hogy rávilágítson a munkanélküliség és a megcsonkított szociális ellátások problémáira és az élet nehézségeire.


A Kaposvári eseményekről és a Kaposvári csoport által bejárt útról és tapasztalatokról hamarosan beszámolunk itt és Facebook Csoport oldalunkon, melyről ma szóbeli megállapodás született a kaposvári  helyi MSZP erővel.

Tudjuk sokan a politika mentességet képviselik itt is. Viszont reméljük, hogy ezáltal is közelebb tudjuk majd hozni a Közmunkát és a nehéz élethelyzet problémáit a közvéleményhez.

A kaposvári menet az előzetes tervek szerint  2013. február 3-án vasárnap indul, erről a részletes tájékoztatást hamarosan  közzé teszünk majd Itt ezen az oldalon.
Kérjük szépen Mi és a szervezők is, hogy aki tudja ossza meg a programot és ha kedve van csatlakozzon az országos demonstrációhoz


Mindenki segítségét előre is köszönjük a szervezők nevében!
 
Előzményekért katt a linkekre:
Éhségmenetek indulnak februárban az ország több városából

Közmunkások kerültek az éhhalál szélére

A Kormány változtasson a Közmunkaprogramok szabályain

Nincsenek megjegyzések: