Közösségi oldal, fórum

Megújult és ismét elindult A Blog Közösségi portálja, fóruma, amely itt érhető el facebook felhasználók részére:
https://www.facebook.com/groups/171189799727221/

2013. január 5., szombat

 
sakál- az alábbi felhívást juttatták el hozzánk a másik kiszolgáltatott csoport képviselői a rokkantak. Mi Közmunkások és álláskeresők szolidárisak vagyunk kiszolgáltatott embertársainkkal, ezért megosztjuk az alábbi felhívást. 
 FELHÍVÁS!
SORSTÁRSAK,ROKKANTAK,ÚJ "ROKKANTTÖRVÉNY" ÁLTAL KISEMMIZETTEK!
"Tekintettel arra, hogy a jószándékú demonstrációk szinte semilyen eredményre nem vezettek, a társadalom érthetetlen érdektelensége miatt, úgy gondoltuk, hogy kezünkbe vesszük a sorsunkat és perközösség útján vetünk véget a hazánkban folyó "rokkant holokausztnak". Már sokan csatlakoztak akciónkhoz, melyben perbe hívjuk a számkivetettként kezelt rokkantakat, hogy nemzetközi szinten érjük el, ennek a sokakat ellehetelenítő, kirekesztő, megalázó, embertelen törvényneknek a semissé tételét.Várjuk sorainkba mindazokat, akik méltatlan, besorolásba kerültek, akiket a kormányzat méltánytalanul kilátástalan helyzetbe hozott." akik súlyos betegként a törvény által létrehozott” szük mezsgyén” be sem jutottak az ellátórendszerbe.
Minél többen vagyunk,annál nagyobb az esélyük,és kisebb a költségünk.
Mindenki gondolja át,hogy egyetért -e céljainkkal,van-e elég kitarása,egy hosszadalmas eljáráshoz,mert ha "útközen"száll ki akkor a többieket is hátráltatja,akár a sikert lehetetleníti el!
Tehát gyeretek,csatlakozzatok a csoporthoz,tájékozódjatok és gondoljátok meg ,elég kitartóak lesztek-e a perközösséghez.
CSAK EGYÜTT SIKERÜLHET!!

http://www.facebook.com/events/383171751772440/?fref=ts
Rokkant számkivetettek társasága.
2013 március 15.
Országos akció

Nincsenek megjegyzések: