Közösségi oldal, fórum

Megújult és ismét elindult A Blog Közösségi portálja, fóruma, amely itt érhető el facebook felhasználók részére:
https://www.facebook.com/groups/171189799727221/

2014. június 25., szerda

M E G H Í V Ó Békekonferenciára

Tisztelt Társadalmi Szervezet, kedves Egyetértő Személy! 

A Magyar Szociális Fórum – Szociális Kerekasztal, civil szervezetek együttműködési fóruma, tisztelettel meghívja az Önök Szervezetét, az ukrajnai politikai rendezésről szóló budapesti tanácskozására. A kerekasztal tanácskozásra meghívtuk az országgyűlésben képviselt valamennyi pártot. Egyetlen kérdésre szeretnénk választ kapni tőlük: Mit kíván tenni az önök pártja Ukrajna békéjéért, és a nemzetközi békéért? Mint kezdeményezők, abból indulunk ki, hogy a magyar nép békét akar, és békepolitikát sürget a kormánytól és a pártoktól. Ezért akar választ kapni a feltett kérdésre.
 
Társadalmi kezdeményezésű, ideológiától mentes rendezvényünk kizárólagos célja a békés rendezés elősegítése, és a pártok ennek megfelelő politikai szándékainak és készségének feltérképezése, illetve konkrét kifejtése. A tanácskozásra az országgyűlésben képviselt pártokon kívül a parlamenten kívüli pártokat is meghívjuk, és a civil sorokban biztosítunk nekik helyet.

Kérjük, jelezzék a fenti e-mail címre, elfogadják-e meghívásunkat a tanácskozásra, és kit delegálnak társadalmi szervezetük képviseletében! A meghívót a Magyar Szociális Fórum kezdeményezésére 2014. július 1-én megtartott civil békekonferencia békenyilatkozatának aláírói nevében küldjük Önöknek!


Tanácskozásunkat a Magyarok Házában tartjuk, Budapesten, az V. kerületi Semmelweis utca 1-3. sz. alatt (Astoria). Időpontja: 2014. július 6. (vasárnap) 10.00 – 13.00 óra között.

A béke-kerekasztal tanácskozás végig nyitott lesz a sajtó előtt.


2014. június 24.

Dr. Simó Endre, a Magyar Szociális Fórum alapítója

e-mail: szocialisforum@gmail.com

Nincsenek megjegyzések: