Közösségi oldal, fórum

Megújult és ismét elindult A Blog Közösségi portálja, fóruma, amely itt érhető el facebook felhasználók részére:
https://www.facebook.com/groups/171189799727221/

2012. február 20., hétfő

Mire elég, havi 47 ezer forint?

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Meddig kell még eltűrnünk Orbán diktátor népnyúzó politikáját lassan éhen döglünk és úgy kell nekünk mert Magyarországon nincs az emberek között összetartás és a politikusok ezt kihasználva még tovább fogják szívni a vérünk ne hagyjuk magunkat még jobban a nyomorba taszítani fogjunk össze emberek !!!

Névtelen írta...

Remélem egyszer Orbán is Ft fog élni d !

Névtelen írta...

Tisztelet mindenkinek! Én arra szeretnék választ kapni hogy van az hogy egyik közmunkaprogramnál működik a heti fizetés a másiknál nem? Személy szerint én ma múlt a második hete hogy nem kaptam fizetést üres táskával nem lehet dolgozni menni de azt elvárják hogy az ember teljesítsen ennyit a közmunkaprogramról!!!

Névtelen írta...

Igen nagyon szomorú,hogy 47 e -ből kell megélni,de nemcsak Orbán tehet róla hanem maguk az emberek is ,mert nem is akarnak dolgozni!!Nagyon elvannak kényelmesedve a Magyar emberek sajnos!Közmunka program,amit ott teljesítenek az emberek én még annyit sem fizetnék nekik!Aki akar dolgozni és pénzt keresni az talál is munkát még ha minimálbér is a fizetés!!Ne síránkoz-nyavajogj Magyar ember,állj talpra dolgoz és élj!

Kemenczei Róbert írta...

Kedves nevét nem vállaló!

Köszönjük hozzászólását!
Írására csak azt tudjuk mondani a közmunkások védelmében, hogy amilyen a fizetés olyan a munka!
Az MSZP idején jól működött a közcélú munka és bérezéséből is meg lehetett élni, ezt a kedves Jobboldal elkúrta!