Közösségi oldal, fórum

Megújult és ismét elindult A Blog Közösségi portálja, fóruma, amely itt érhető el facebook felhasználók részére:
https://www.facebook.com/groups/171189799727221/

2014. február 26., szerda

Orbán, szállj le a közmunkásokról!

Nagy a baj! Orbán meg akarja védeni a közmunkások méltóságát. Csökkentette a bérüket, elvette a szabadságukat, megalázó helyzetekbe kényszerítette Őket. Orbán Viktornak nincs joga az emberi méltóságról beszélni.
Az Éhségmenetek szervezésében is szerepet vállaló M.K.T.B egyesület felszólítja Orbán Viktort és ideiglenes kormányát, hogy arra a kis időre ami még hátra van nekik, szálljanak le a közmunkásokról!
Már annak is üzenet értéke van, hogy a miniszterelnöknek egy rendőrségi létesítmény átadásakor jutott eszébe említést tenni a közmunkások méltóságáról. Szeretnénk megjegyezni, hogy a január elején Bucsán, munka közben elgázolt közmunkás asszonyok méltó eltemetését nem tartotta fontosnak a kormányzat. Pintér Sándor a Közmunkás Szakszervezet kérésére sem minősítette Őket a Belügyminisztérium  halottjának.
Orbán Viktornak nincs erkölcsi alapja a  munka becsületéről ,a közmunkások méltóságáról beszélni. Elvesztette akkor, amikor kormányzása alatt a szakszervezetek megzsarolásával elfogadtatta mindenidők legigazságtalanabb Munka Törvénykönyvét. Havi szinten több mint 10000 forinttal csökkentette a közmunkások bérét,elvette a szabadságukat és megalázó "napocskarajzolós" tanfolyamokra kényszerítette Őket. Véleményünk szerint Orbán Viktor Vásárosnaményi beszéde nem más, mint egy  cinikus hazugság és csúsztatás gyűjtemény. Ez az amiben az Orbán kormány igazán jól teljesít!      

Komjáthi Imre
MKTB Egyesület

Nincsenek megjegyzések: