Közösségi oldal, fórum

Megújult és ismét elindult A Blog Közösségi portálja, fóruma, amely itt érhető el facebook felhasználók részére:
https://www.facebook.com/groups/171189799727221/

2013. május 9., csütörtök

Felhívás, segítség kérése

A tízgyermekes család érdekében kérek ügyvédi segítséget Tőletek, hogy megmentsük őket a június 11-re kitűzött kilakoltatástól. A X. kerület önkormányzata készül kitenni a szűrüket, és állami gondozásba adni a kiskorúakat. A Kápolna u. 13. V. emelet 36. alatt önkormányzati bérlakásban élő Faragó Ferenc Mihálynéről és családjáról van szó. Adósságuk kb. 3 millió Ft. Bírói végzés született az ügyükben. Az MSZF egyik aktivistája kiderítette, hogy az önkormányzat semmiféle olyan segítségben és támogatásban nem részesítette a családot, amilyenre jogosult lett volna. Sorozatos mulasztásokat követett el velük szemben, és csak a kilakoltatásukra összpontosított. (Ezzel kapcsolatos anyagunk: http://mszfszk.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=471:a-csalad-akit-a-kormany-az-ut-szelen-hagyott )


Kérlek, hogy segítsetek lakásban maradásuk érdekében! Nincs ügyvédjük, mert nincs rá pénzük. (Havi 200-250 ezer Ft-ból élnek.) Az anya (Emőke) mobilszáma: 06 20 2447295


Úgy gondoljuk, hogy az önkormányzat mulasztásai miatti kereset benyújtásával esetleg megakadályozható a kilakoltatás, sőt elérhető a végzés visszavonása is.


Kérem, jelezzétek nekem is, hogy ha segíteni tudtok!

Simó Endre, a Magyar Szociális Fórum szervezője
2013. május 10.

Nincsenek megjegyzések: