Közösségi oldal, fórum

Megújult és ismét elindult A Blog Közösségi portálja, fóruma, amely itt érhető el facebook felhasználók részére:
https://www.facebook.com/groups/171189799727221/

2015. február 5., csütörtök

Közmunkásokat gázoltak el Debrecenben

Sajnos újabb sajnálatos esemény történt a tavalyi Karcag közelében történt eset után most Debrecenben gázolt személygépkocsi dolgozó közmunkást munka közben.

A korábbi 2014-es halálos kimenetelű tragédiáról itt lehet olvasni: 

A mostani tragédia Debrecenben történt, ahogy az atv.hu is beszámolt róla az alábbiak szerint:

Munkájukat végző közmunkásokat gázolt egy autó csütörtök délelőtt Debrecenben, egyikőjük a helyszínen meghalt - erősítette meg az MTI információját Pethe Tamás, a közmunkásokat foglalkoztató Dehusz Kht. ügyvezetője.

A hajdú-bihari katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője korábban azt közölte az MTI-vel, hogy lesodródott az útról és két gyalogost elütött egy személygépkocsi csütörtökön Debrecenben, az egyik gyalogos a helyszínen meghalt. Kelemen-Madai Petra tájékoztatása szerint az autó egy betonfalnak is nekiütközött az Alma és a Kaskötő utca sarkán.

MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

A személygépkocsiban ketten utaztak, egyikük súlyosan, a másik utas könnyebben megsérült. Az autó két gyalogost is elsodort, egyikük életét vesztette, a másik pedig életveszélyesen megsérült. A sérülteket a mentők a debreceni Kenézy kórház baleseti sebészetére vitték - jelezte a kórház szóvivője az MTI-nek.

Szentgyörgyi János elmondta: a 46 éves nő (akit munkavégzés közben ütött el az autó) állapota súlyos, életveszélyes. A többszörös koponyatörést, agyödémát szenvedett asszony műtéte megkezdődött a traumatológián - tette hozzá. A gépkocsi 87 éves vezetője és felesége vélhetően könnyebb sérüléseket szenvedett, radiológiai vizsgálatuk jelenleg is tart - ismertette Szentgyörgyi János.

atv.hu / MTI

Nincsenek megjegyzések: