Közösségi oldal, fórum

Megújult és ismét elindult A Blog Közösségi portálja, fóruma, amely itt érhető el facebook felhasználók részére:
https://www.facebook.com/groups/171189799727221/

2015. február 18., szerda

Segítség kérése- Közfoglalkoztatási kérdőív

Ajánljuk mindenkinek ennek a kérdőívnek a felmérését akár anonim módon. A kérdőív célja, hogy a jelenlegi közmunkarendszerről képet kapjon egy egyetemista hallgató és az így kapott információkat felhasználhassa tanulmányai során.
köszönjük, ha segítitek a munkáját a hölgynek, aki minket megkeresve egyeztetett velünk szándékáról.
Közmunka is Munka Blog szerkesztői


"Tisztelt Hölgyem/Uram!

Gerő Anita vagyok, a Szegedi Tudományegyetem harmad éves hallgatója.
Szakdolgozatom témájának a Közfoglalkoztatást választottam, hiszen jelenleg ezen témakörben rengetegen érintettek, érdekeltek, napi szinten jelen vannak.
Kutatómunkám során szeretnék rávilágítani a kormánypolitika hátrányos rendelkezéseire, valamint a közfoglalkoztatottak kiszolgáltatottságára.

Ezen témakör kapcsán összeállítottam egy 20 kérdésből álló rövid, maximum 10 perces tesztet előre megadott választási lehetőségekkel. 
A célom, hogy a tesztet minél több érintett, a közmunkában jelenleg részt vevő/már részt vett személy kitöltse, hisz így minél tisztább képet kaphatnánk a közmunkások jelenlegi helyzetéről, véleményéről.

Kutatómunkám során találtam rá "A közmunka is munka" című blogra, melyre hivatkozva kérném a 
Tisztelt Blog segítségét, illetve engedélyét/javaslatát arra vonatkozóan, hogy minél több érintett személyhez el tudjam juttatni a kérdőívemet.
A kérdőív minden esetben anonim módon kerül kitöltésre, semmilyen személyes adatot nem kérek illetve nem tárolok el, csupán a teszthez szükséges kérdések körében kérném segítségüket a kitöltés kapcsán.

Megtisztelő válaszukat előre is köszönöm, 

Tisztelettel:
Gerő Anita"

A KÉRDŐÍV AZ ALÁBBI LINKEN ÁT TÖLTHETŐ KI!

Nincsenek megjegyzések: