Közösségi oldal, fórum

Megújult és ismét elindult A Blog Közösségi portálja, fóruma, amely itt érhető el facebook felhasználók részére:
https://www.facebook.com/groups/171189799727221/

2012. október 10., szerda

Hitelkárosultak vonulnak a Hilton elé

Budapest, 2012. október 10. szerda


Devizahiteles tiltakozó megmozdulás helyszíne lesz október 16-án a budavári Hilton szálló bejárata. A hitelkárosultak érdekeit felkaroló szervezetek arra szólították fel a tisztességtelen banki szerződések áldozatait, hogy tetemrehívással emeljenek vádat a Hiltonban tanácskozó bankárok és kormány tisztségviselők ellen a magyar lakosság végletes eladósításáért – jelentette a Magyar Szociális Fórum a szervezők közös nyilatkozata alapján.
„Minden megszólalás egy-egy vádbeszéd lesz azokért, akik már nem érhették meg ezt a napot, mert a halálba kergették őket a bent konferenciázó bűnösök. Vádbeszéd lesz azokért is, akik súlyos gondok között töltik a napjaikat, és már a mindennapi betevő falatot vonják meg gyerekeiktől és maguktól, hogy az uzsorásaikat kifizessék” – áll a tüntetésre mozgósító felhívásban.
A „Bankár-mustra – 2012” akciót a Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet, a Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezete, a Hiteles Magyarok Fóruma, a Hiteles Mozgalom és a Magyar Szociális Fórum – Szociális Kerekasztal hirdette meg a Hilton szálló elé, a Táncsics Mihály utcába. Nem terveznek hivatalos beszédeket, hanem azt szeretnék, hogy maguk a Hitelkárosultak szóljanak, és fogalmazzák meg követeléseiket a kormány által eltűrt banki önkénnyel szemben.
Értesülések szerint a politikai és pénzügyi elit október 16-i tanácskozásán újabb kiegyezésre készülnek a megélhetési válsággal küszködő négy millió ember, köztük a fizetésképtelenné váló devizahitelesek kárára.+++

Nincsenek megjegyzések: