Közösségi oldal, fórum

Megújult és ismét elindult A Blog Közösségi portálja, fóruma, amely itt érhető el facebook felhasználók részére:
https://www.facebook.com/groups/171189799727221/

2013. október 17., csütörtök

Műtét előtt álló rokkant asszonyt akarnak kilakoltatni Kőbányán

Budapest, 2013. október 16. szerda

     Műtét előtt álló rokkant asszonyt akarnak kilakoltatni csütörtök reggel kőbányai önkormányzati lakásából – tudatta a Magyar Szociális Fórum szerdán.
     A családfő, Lakatos László elmondta, hogy az asszonyt eddig 17-szer műtötték csípőficammal, és most újabb műtét előtt áll.
     Bérleti szerződésüket azért mondta fel a X. kerületi polgármesteri hivatal, mert 300 ezer Forint adósságot halmoztak fel, de az erről szóló tárgyalásra nem hívták meg őket. Időközben előteremtették az összeget, és készek az utolsó fillérig mindent kifizetni. „Az összeg a kezemben van, és kész vagyok bemutatni a sajtónak is, hogy lássa, a kilakoltatás okafogyottá vált” – fűzte hozzá Lakatos László.
     A Sírkert út 27. fsz. 1. alatt élő család azt tervezi, hogy ha a Kovács Róbert polgármester vezette hivatal nem áll el kilakoltatási szándékától, akkor az általuk épített 8 négyzetméteres tárolóban keres menedéket a hideg elől a kert végében. „Ezt csak nem vehetik el tőlünk, hiszen magam építettem engedéllyel” – mondta a kilakoltatásra ítélt családfő.
     A kilakoltatást csütörtök reggel 9 órára tűzték ki – jelezte a Magyar Szociális Fórum.+++

Nincsenek megjegyzések: