Közösségi oldal, fórum

Megújult és ismét elindult A Blog Közösségi portálja, fóruma, amely itt érhető el facebook felhasználók részére:
https://www.facebook.com/groups/171189799727221/

2014. május 12., hétfő

Megkeresés béke-konferencia ügyben

    A Magyar Szociális Fórum azzal a kezdeményezéssel fordul tisztelt Szervezetükhöz, hogy az ukrán válság kapcsán kialakult, katonai szembenállással fenyegető helyzetben tartsunk kerekasztal megbeszélést a békéről és a békés együttműködés követelményéről. Mi, a magyar társadalom békeszerető erői üljünk össze, és adjunk hangot a magyar nép béke-akaratának. Nevezetesen annak, hogy ne akarjanak minket belekeverni a konfliktusba. Ne akarjanak NATO haderőt telepíteni országunkba, ne akarják Magyarországot szembe fordítani Oroszországgal! Hanem békés, politikai rendezést akarunk szomszédságunkban, Ukrajnában, és Oroszországot is magában foglaló összeurópai együttműködést akarunk.
     A Béke-kerekasztalt Budapesten javasoljuk megtartani május végén.  Kérjük, hogy egyetértése esetén jelezze készségét az előkészítő megbeszélésen való részvételre az alábbi címen:


MSZFSZK, 2014. május 9.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sziasztok, talán tudtok segíteni, április 30-án lejárt a téli közmunka, és azóta sem kaptam még meg a papírt amivel mehetnék a Munkaügyi központba? Nem tudjátok erre az időre kapunk valami juttatást, mer felháborító hogy lassan egy hónapja nem küldik a további lépésekhez szükséges papírokat és sajnos a levegőből nem lehet megélni....

Kemenczei Róbert írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Kemenczei Róbert írta...

Sajnos nagyon rossz a helyzet. Nem fog kapni más juttatást!
Papírjainak a kikérést sürgesse meg volt munkáltatójától, vagy az területileg illetékes államkincstártól.
Sajnáljuk, hogy kedvezőbb választ nem tudunk írni, egyben szíves elnézést kérjük, hogy csak most válaszoltunk, de más elfoglaltságaink révén oldalunk szerkesztése az utóbbi időben lelassult, mert jelen oldal társadalmi munkában szabadidőben készült és nekünk szerkesztőknek is napi megélhetési gondjaink vannak állástalanul kiszolgáltatottan.