Közösségi oldal, fórum

Megújult és ismét elindult A Blog Közösségi portálja, fóruma, amely itt érhető el facebook felhasználók részére:
https://www.facebook.com/groups/171189799727221/

2012. szeptember 3., hétfő

Szeretem a Munkám

sakál- Én is szeretem a Munkám, de a hazudós az emberiség ellen dolgozó politikusokat utálom!
A kormány munkahelyvédelmi programja egy vicc, ahogy a közmunkások havi 47 ezer forintos éhbére is az.
Blogunk a Közmunka is Munka ezúton is TILTAKOZIK a FIDESZ emberiség ellenes politikája ellen!

A FIDESZ munkahelyvédelmi akciója nem segíti a munkahelyek megtartását, újak kialakítását, hanem társadalmi feszültségeket generál, mivel a program kitalálói diszkriminálják a 25 és az 55 év közötti szakképzett korosztályt! A program szerint A 25 év alatti és az 55 év feletti munkavállalók esetében felére csökkenti a kormány a munkáltatói járulékot. A szakképesítéssel nem rendelkező munkavállalók esetében 25 és 54 éves életkor közötti munkavállalók esetében ugyancsak megfelezi a járulékot a kormány. 
A legtöbb álláskereső pont a 25 és az 55 éves korosztály között van, részükre nem teremt egyenlő feltételeket és esélyeket a  kormány, mivel ezen emberek közötti szakképzett munkavállalók után nem csökkent járulékot. Ezen intézkedéssel a  a kormány sérti az egyenlő esélyek és bánásmód intézményét. 
Ha kormány kitalálta a munkavédelmi akciótervet, akkor annak elemei minden állampolgárra, kortól, nemtől és szakképzettségtől függetlenül kellene hogy érvényesülhessenek. Ideje lenne már a munkabéreket és rendbe tenni és a közmunkások bérét is rendezni a nem közmunkásokéval egyetemben és eltörölni végre a 170/2011.(VIII.24.) számú Kormányrendeletet, amely sérti az egyenlő munkáért egyenlő bért elvet. 
A FIDESZ minden állítása ellenére nem a munkahelyteremtésen dolgozik, hanem az emberek további elszegényesítésén. 

Nincsenek megjegyzések: