Közösségi oldal, fórum

Megújult és ismét elindult A Blog Közösségi portálja, fóruma, amely itt érhető el facebook felhasználók részére:
https://www.facebook.com/groups/171189799727221/

2012. július 27., péntek

Emma néni levele László Tamás polgármesterhez


Budapest, 2012. július 27. péntek

          Emma néni csütörtökön levélben fordult László Tamás polgármesterhez, és arra kérte, hogy adja vissza neki a lakását, vagy utaljon ki helyette másikat, ahol újra együtt lakhat 15 éves unokájával. A mindkét lábára amputált 68 éves asszony, akit 15 éves unokájával együtt július 3-án kényszerítettek XV. kerületi önkormányzati lakásának elhagyására, arra kérte László Tamást, hogy gondolja át a kilakoltatását, hiszen betegen és érdemtelenül tették ki otthonából. A polgármester együttérzésére és belátásra apellált – jelentette a Magyar Szociális Fórum Nagy Lajosné (Emma néni) levele alapján.
          Emma néni arra kérte a polgármestert, hogy ne a rosszindulatú pletykáknak higgyen, hanem a tényeket vegye figyelembe, hiszen a róla és családjáról terjesztett rémhírek a fajgyűlölettel hozhatók összefüggésbe.
         Levelében az asszony kérte a XV. került vezetőjét, legalább az unokájára legyen tekintettel, hogy iskolakezdésre újra vele lehessen, és a megszokott figyelemben és szeretetben lehessen része.
          „Ön sem gondolhatja, hogy egy gyermeket kiszakítani a megszokott környezetéből egészséges és célravezető dolog. Számítok együttérzésére és belátására” – áll a polgármesternek csütörtökön postázott levélben, melynek teljes szövegét pénteken tették közzé az MSZF honlapján (www.mszfszk.hu)
          A Magyar Szociális Fórum szervezője úgy kommentálta Nagy Lajosné kérését, hogy László Tamás lehetőséget kapott az asszonnyal és unokájával szemben elkövetett embertelenség helyrehozására.+++

Kiadta: MSZF SZK
+36 30 5927371

Nincsenek megjegyzések: