Közösségi oldal, fórum

Megújult és ismét elindult A Blog Közösségi portálja, fóruma, amely itt érhető el facebook felhasználók részére:
https://www.facebook.com/groups/171189799727221/

2012. július 6., péntek

Szívinfarktust kapott a kilakoltatott amputált lábú asszony - VIDEÓ


sakál- Újabb áldozata lett a FIDESZ emberiség és állampolgár ellenes politikájának! ÉBRESZTŐ emberek, meddig élvezitek a 2/3 sorozatos szopatásait és az ellenetek irányuló politikai az életetekre a napi megélhetésetekre veszélyt jelentő országot még jobban szétverő haveri kör álnok futását (?)!


Budapest, 2012. július 6. péntek
Szívinfarktust kapott, élet és halál között lebeg az a mindkét lábára amputált 68 éves asszony, akit László Tamás XV. kerületi polgármester hétfőn lakoltatott ki otthonából 15 éves unokájával – jelentette a Magyar Szociális Fórum a családdal szoros kapcsolatban álló forrásból.
Nagy Lajosnét csütörtök délelőtt szállították a mentők a budapesti Honvéd kórházba egy sajtóértekezletről, melyet a Magyar Szociális Fórum rendezett a család érdekében a Pallasz Páholy előtt, az V. kerületi Alkotmány utcában. Az asszonynak ez a harmadik szívinfarktusa. Akkor lett rosszul, amikor kis unokájáról ejtett szót, akit el akarnak szakítani tőle, és akinek állami gondozásba vételét javasolta a XV. kerület polgármestere.
A Magyar Szociális Fórum szervezője az EchoTV csütörtök esti Napi Aktuális című műsorában azt javasolta László Tamás polgármesternek, és Orbán Viktor miniszterelnöknek, hogy mielőbb tegyék jóvá az asszonnyal szemben elkövetett embertelenséget azzal, hogy megjelennek Nagy Lajosné betegágyánál, és emberséges megoldást jelentenek be az országos felháborodást kiváltó ügyben.+++


Videók a történtekről:


Nincsenek megjegyzések: