Közösségi oldal, fórum

Megújult és ismét elindult A Blog Közösségi portálja, fóruma, amely itt érhető el facebook felhasználók részére:
https://www.facebook.com/groups/171189799727221/

2012. november 14., szerda

A Magyar Szociális Fórum mozgósít a 7 hónapos terhes asszony védelmében

Budapest, 2012. november 13. kedd


     A Magyar Szociális Fórum kedden arra szólította fel az embereket, hogy tömeges kiállással védjék meg azt a hét hónapos várandós asszonyt és 14 éves gyermekét egyedül nevelő testvérét, akinek a feje fölül el akarják árverezni 54 négyzetméteres otthonukat, és ki akarják lakoltatni őket.
    A kilakoltatást megelőző árverést csütörtökön délelőtt 11.00 órára tűzték ki a Budapest IV. kerületi Kemény Gusztáv u. 6. I/7. alatt. Az MSZF 10.00 órára hirdeti meg a szolidaritási tüntetést a helyszínen.
    „Kérem önöket, hogy ha módjukban áll, segítsenek megakadályozni az árverést azzal, hogy képviselnek bennünket” – írták a nevük mellőzését kérő érintettek Simó Endrének, a Magyar Szociális Fórum szervezőjének kedden.
     Az árverés helyszínén megjelenik a hét hónapos terhes asszony. Nővére azért nem tud ott lenni, mert dolgozik, és nem tud eljönni a munkahelyéről.
     „Minden tiszteletünk a maguké, még soha életünkben nem segített nekünk senki, mindenért magunknak kellett megküzdenünk és először tapasztalom azt, hogy számunkra idegen emberek a segítségünkre sietnek” – áll a várandós és a kisfiát egyedül nevelő édesanya Magyar Szociális Fórumhoz intézett levelében.+++

Kiadta: MSZF SZK
+36 30 5927371

Nincsenek megjegyzések: