Közösségi oldal, fórum

Megújult és ismét elindult A Blog Közösségi portálja, fóruma, amely itt érhető el facebook felhasználók részére:
https://www.facebook.com/groups/171189799727221/

2012. november 2., péntek

Közmunkás Szakszervezet

sakál- Igaz, hogy korábban nem értett egyet blogunk azzal, hogy politikai erők szakszervezet hozzanak létre a közmunkán dolgozok védelmében. Ám mára ez a véleményünk megváltozott és minden szervezetet támogatni kell függetlenül a politikai irányzatoktól hiszen a mai nehéz gazdasági helyzetben összefogásra van szükség az állandó széthúzások miatt. Mindezekért és a közmunkás társadalom megerősítéséért és valamennyi munkát kereső személynek ajánljuk a Közmunkás Szakszervezetet, hátha egyszer szükség lesz az érdek megvédésére.


FELHÍVÁS!

Te éhbérért dolgozol?
6 db vizes kifli áráért dolgozol egy órát?
1800 forintot kapsz napi 8 óra munkáért?
Egy egész heti béredből a villanyszámlára sem futja, és akkor még nem evett semmit a család?
47.000 forintért gürcölsz hónapról hónapra, mert a FIDESZ politikusai szerint ennyiből meg lehet élni?
AKKOR TE KÖZMUNKÁS VAGY!
Az a közmunkás, akiről azt terjesztik úri körökben, hogy Te lusta, naplopó, felelőtlen, éhenkórász alkoholista vagy!
Saját rongyaidban dolgozol éhbérért?
Télen már a gyógyszert sem tudod kiváltani a családnak?
A gyerekednek nem tudod fizetni a buszbérletet, a kollégiumot, a menzát, mert a villanyszámla, a krumpli a hagyma és a liszt után erre már nem telik?
Nincs reményed, nincs jövőd és nincs életed?
AKKOR TE KÖZMUNKÁS VAGY!
Az a közmunkás, akiről azt terjesztik gazdag urak, hogy gyerekcsinálásból, lopásból akarsz megélni, élősködsz az embereken, ezért megérdemled a sorsodat, mert annyit érsz, amennyid van! Az Ő szemükben így semmi, egy senki vagy!
Ébredj!
Ha lenne munka a környéken, már régen melóznál.  De nincs! Se itt, se a szomszéd településeken, se azon túl. Ennek ellenére azt mondják, hogy munkakerülő vagy. Ne hagyd magad! Nem vagy egyedül! Magyarországon több mint százezer ember dolgozik ma ugyan annyiért, mint Te.  Sorstársaid tízerzereit  dolgoztatják éhbérért, és nézik le, ugyanúgy ahogy Téged. És akkor még nem beszéltünk azokról a százezrekről, akiknek még ennyi sem jut.
Szervezkedj!
Egyedül gyenge az ember, össze kell fogni! A közmunkások, kiszolgáltatott, szegény emberek igazát képviselő szakszervezet most alakul. Lépj be, és győzz meg másokat is, azért hogy együtt kiáltsuk olyan hangosan, hogy a Budapesten, a Parlamentben is meghallják: becsületes emberek vagyunk, akik munkát, kenyeret és tisztességes bért követelnek! Ha embernek tekintenek és megadják a tisztességes bért, megköszönjük. Ha lenéznek, semmibe vesznek és megaláznak, akkor küzdünk és megszerezzük, amit akarunk!

Egységben az erő!
Ha százezer ember családtagjaival, és több százezer hasonló körülmények között élő sorstársunkkal együtt egyszerre mozdul, ott” kő kövön nem marad”! Szervezzük meg az egységet, és változtathatunk az életünkön, változtathatunk gyerekeink jövőjén!

Egy mindenkiért, mindenki egyért!
A Te sorsodban több millió magyar állampolgár osztozik! Lépj be a Közmunkás Szakszervezetébe! Havi 1 darab fémpénz a tagdíj ( 5., 10., 20., 100., 200.,). Amit ezért pénzért kapsz, az nem kevesebb, mint egy több milliós közösség, amiben a Te személyed és családod sorsa a legfontosabb azért, mert Neked is fontos a hasonszőrű közmunkás sorsa, élete. Borsodtól Baranyáig, Szabolcstól Komáromig mindenki fontos, aki így él. Legyünk együtt, mert ezzel az érdekképviselettel kormányokat lehet megbuktatni! Egyedül senki vagyunk, közösen, új életet kezdhetünk!

Eljött az idő!
Szervezkedj, és lépj be a magad becsületéért, a családodért, a jövőnkért!


Közmunkások Szakszervezete
SZÁNDÉKNYILATKOZAT
Én, …………………………………….(szül. hely, idő:……………………………………….., lakcím:…………………………………………………………………………..….………….., telefonszám:…………………………..,  e-mail:………………………………………………) nyilatkozom, hogy bírósági bejegyzés esetén a Közmunkások Szakszervezetének tagja kívánok lenni.
Aláírás:                      ……………………………………………….
Foglalkozás:               ……………………………………………….
Iskolai végzettség:     ……………………………………………….
/Adataimat csak és kizárólag a bejegyzésre váró Közmunkások Szakszervezete kezelheti./
A kitöltött és aláírt szándéknyilatkozatokat erre a címre küldjétek:
Komjáthi Imre 3780 Edelény Császtai út 32.


A belépési szándéknyilatkozat letölthető:

A közmunkások között  megtalálható mindenki: a belépési lapon szereplő végzettség rovatban a 4 osztálytól kezdve a szakmunkásképzőn, az érettségin át a főiskoláig, egyetemig minden szerepel. Nem ritka az olyan település, ahol diplomások dolgoznak közmunkásként, önkormányzati intézmények irodáin, de ugyanúgy 47 ezer forintért, mint bárki más.

Nincsenek megjegyzések: