Közösségi oldal, fórum

Megújult és ismét elindult A Blog Közösségi portálja, fóruma, amely itt érhető el facebook felhasználók részére:
https://www.facebook.com/groups/171189799727221/

2012. november 12., hétfő

Ehhez azért már pofa kell...


sakál- Ehhez azért már pofa kell! Ebben az országban nincsenek munkahelyek. A fiatalok kivándorolnak külhonba, aki meg marad az éhezik fázik és egyfolytában kínlódik. Nincs Munkahely, nincs intézményes közfoglalkoztatás, nincs biztos megélhetés. Ezt az országot ez az állapot jellemzi. Duma az van de valós lemondás nincsen a  politikai vezetők részéről, mivel egy politikai vezető havi 1-2 millió forint fizetést kap, miközben egy közmunkás csak havi 47 ezer forintot, egy álláskereső, akinek nem tudnak közmunkát felajánlani még ennyit sem, Ők mindössze 22 ezer forintból kénytelenek megoldani az életüket, közben itt a tél! Sok embernek gondot okoz a lakhatás és a napi étkezés, egyre több embernek! Sorban zajlanak a kilakoltatások és az embertelenségek és azok a politikai bűnöknek ez elkövetései, melyekkel a FIDESZ sanyargatja azt a 4 millió bérből és fizetésből élőt, közöttük több már a mély szegénységbe jutott embert. Újabb adó és járulékemelések, újabb folyamatos kivonások és megszorítások, melyek többsége csak tüneti kezelés a problémákra zajlik kis hazánkban. A keresztény elveket való, az emberek egyenlőségét hirdető politikai elit nem az emberek boldogulásán van, hanem a sajátján, ezért ki kell mondani közösen ELÉG VOLT! 
Olyan országot akarunk, amely nemzet államként gondoskodik a benne élő polgárokról számukra munkát és tisztes megélhetést biztosít! Igen minden embernek biztos lakhatásra, megélhetésre és nyugodt családi körülményekre lenne szüksége kedves FIDESZ.

Megkérjük Önöket kedves narancsuralmi diktarúistákat, hogy fejezzék be a szabad rablást és tegyenek végre azon emberek boldogulásááért akik Önöket megválasztották! 
Itt az idő kedves FIDESZ! Ébresztő Magyarország!


Nincsenek megjegyzések: