Közösségi oldal, fórum

Megújult és ismét elindult A Blog Közösségi portálja, fóruma, amely itt érhető el facebook felhasználók részére:
https://www.facebook.com/groups/171189799727221/

2012. április 11., szerda

Orbán Viktor nem válaszol: az amputált lábú férfit pénteken kilakoltatják, egy háromgyermekes anya pedig öngyilkosságban keres kiutat


Budapest, 2012. április 11. Szerda

     Budapesten pénteken kilakoltatják azt az amputált lábú kerekes székes rokkantat, akinek érdekében a Magyar Szociális Fórum (MSZF) április 3-án azonnali intézkedést kért Orbán Viktortól, de a miniszterelnök válaszra sem méltatta az érintettet – jelentette az MSZF az érintett szerdai közlésére hivatkozva.
     Kelemen Károly budapesti lakost Dob utcai otthonából készülnek az utcára tenni, mert szerény jövedelméből nem tudja törleszteni devizahitelének részleteit.  A végrehajtási ügyet intéző Hajdú Zsuzsanna emberi hozzáállásáról csak annyit mondott, hogy fel sem veszi a telefont.  A rokkant ember jelenleg pakol, és csodára vár, hiszen nincs hová mennie.
     Nyomorom kitölti az életemet – mondta telefonon az MSZF szervezőjének.
     Kedden egy háromgyermekes anya jelezte az MSZF-nek, hogy végső elkeseredésében öngyilkosságot tervez.  A krónikus beteg 50 éves asszony a következőt írta: „Most jön a végrehajtó és az életemnek vége. Ezzel nincs is semmi baj, de mi lesz a gyerekeimmel? Úgy érzem, felesleges vagyok a társadalomnak, hiszen három éve csak hitegetnek, mégsem kapok munkát. Ezt le kellett, hogy írjam, bár a lelkem semmivel sem lett könnyebb, kiút sajnos csak egy létezik számomra.”
    Az MSZF azonnal segítségére sietett az asszonynak, és felvilágosította, milyen lehetőség nyílik arra, hogy életének feláldozása nélkül enyhíthessen terhein.+++
X  X  X
Az amputált lábú férfi elérhetősége a sajtó munkatársainak rendelkezésére áll az MSZF-nél. Az ügy előzményeit lásd a www.mszfszk.hu honlapon!

Kiadta: MSZF SZK
+36 30 5927371

Nincsenek megjegyzések: