Közösségi oldal, fórum

Megújult és ismét elindult A Blog Közösségi portálja, fóruma, amely itt érhető el facebook felhasználók részére:
https://www.facebook.com/groups/171189799727221/

2012. december 6., csütörtök

FELHÍVÁS népi öszefogásra és demonstrációra

Eleged van az éhezésből?

Eleged van abból, hogy munkát nem kapsz, legfeljebb olykor 4-6 órában rabszolgamunkára itéltettél?

Eleged van abból, hogy a hatalom a semmit is megvonva tőled hajléktalanná, földönfutóvá tehet?
Eleged van abból, hogy míg a parlamentben ülő közel kétmilliós "tiszteletdíjból" dőzsölő kormánypárti tagság a jobbik neonyilas párttal karöltve bűnözőként üldöz a szegénységed okán, amit ők maguk okoztak, addig neked kirekesztés, megbélyegzés és megalázás jut részükről osztályrészedül?
Eleged van abból, hogy honfitársaidat megbélyegzik, kirekesztik? Eleged van abból, hogy már a parlamentben is mindennapossá válhatott a nyíltan rasszista ideológia?
Eleged van már abból, hogy a gyermekeidnek nem tudsz gyakorta kenyeret adni a szájába?
Eleged van abból, hogy a parlamentben dőzsölő deviánsok téged harmadrendű állampolgárként kezelhetnek?
Eleged van abból, hogy a hatalom etnicizálja a szegénységet és ezzel igyekszik egymásnak ugrasztani a nyomorban tengődőket?


Ha igen, tarts velünk a parlament elé december 12.-én délután 3 órától.


Tiltakozzunk együtt a 20-as éveket idéző szegénység ellenesség ellen. Tiltakozzunk együtt az ellen, hogy kriminalizálnak bennünket a szegénységünk végett. Tiltakozzunk a kilakoltatások ellen, amelyek a hatalom hazugságaival ellentétben nem a bankároknak köszönhető, hanem egyrészt a fidedszes többségű önkormányzatok lakoltatják ki az eladósított embereket, másrészt a szociálisan érzéketlen kormány megvont minden támogatást a lakásfenntartás terén.


Tiltakozunk az ellen, hogy rokkant, beteg embereket minősítenek munkaképesnek, megvonva tőlük az ellátást és itélnek halálra!


Tiltakozunk, hogy a hajléktalanokat üldözik, miközben nagy részük az impotens, szociálisan érzéketlen hatalom miatt került utcára!


Munkát, tisztes fizetésért és nem a rabközmunkát!


Követeljük, az önkormányzati bérlakások bérlőinek és a rászoruló eladósodott rész, vagy teljes lakástulajdonosok szociális rászorultságának mértékében történő adósság rendezését KILAKOLTATÁSOK HELYETT!


Követeljük, hogy a parlament minden pártja határolódjon el a szélsőjobboldali, antiszemita és cigánygyűlölő, a 20-as, 30-as éveket idéző retorikát folytató jobbiktól!


Követeljük a VALÓBAN arányos közteherviselést! Ne csak a jómódúakat támogassa a kormány, miközben a szegényektől már mindent elvesz!


Követeljük, hogy teljes körű és INGYENES orvosi ellátásban részesüljünk, mint a szavazatokért állampolgárságot kapók!


Követeljük, hogy a 300 eurót fizessék ki a magyar "ős" állampolgároknak, akik a fizetésüket, jövedelmüket itthon költötték el, itthon fizették az adót (az áfát is ide sorolva)


Civil szervezésű megmozdulásra hívunk, civilként, pártállásodtól függetlenül. A szélsőjobb egyedeiből viszont nem kérünk!


Tarts velünk december 12.-én 15.-órától a parlament elé! Tiltakozzunk együtt és mutassuk meg, hogy még képesek vagyunk kiállni magunkért és egymásért!

 
Bővebb információk itt találhatók:  http://www.facebook.com/events/128166344004902/

Nincsenek megjegyzések: