Közösségi oldal, fórum

Megújult és ismét elindult A Blog Közösségi portálja, fóruma, amely itt érhető el facebook felhasználók részére:
https://www.facebook.com/groups/171189799727221/

2012. december 20., csütörtök

A hit a szeret és a jóakarat erje segít....

Sakál- A szeretet a hit és az összefogás segít a bajba jutottakon, mivel segítséget kapott az a kaposvári asszony is, aki 44%-os tartós egészségkárosodása ellenére rengeteget dolgozik azért a kevéske kis pénzért, melyből albérleti és rezsi díjat fizet lakhatásának biztosítása miatt. Sajnos helyzete miatt nélkülöz és sokszor a fűtetlen fedél alatt hajtja álomra  fejét.
A helyi családsegítő központ részéről egyenlőre csak ígéret van.
Kaposvár Városa pedig szociális érzéketlenségéről tanúbizonyságot téve utasította el 1405 Ft-os egy főre jutó létminimum túllépése miatt a nehéz helyzetben élő hölgy rendkívüli segélykérelmét.
A hölgy 14 féle állandó betegsége ellenére nem részesül rehabilitációs járadékban, mivel 26 év munkaviszonya után, sokáig munkanélküli volt, majd közmunkán dolgozott. Jelenleg egy kaposvári egészségkárosodottakat foglakoztató cégnél dolgozik, ahová sokat kell menni a napi 6 órás munkabéréért, amelyből nehéz a lakhatást  és a létfenntartást
megoldani.

A létező emberi gondok leküzdése és a hitet a szerettet átható  Karácsony közeledte miatt egy névtelenségbe burkolózó állampolgár segítségkérését meghallva  tartós élelmiszerrel adománnyal látta el a Kaposvári Szent Imre Plébánia és a Szent Imre Szeretetszolgálat (http://www.szentimreplebania.hu/) a nehéz helyzetben élő embertársunkat.

Ezúton is megköszönjük a  Kaposvári Szent Imre Plébánia és a Szent Imre Szeretetszolgálat segítségét és önzetlen támogatását, melyet egy bajbajutott embertársunknak nyújtottak.

Blogunk nevében Áldott és békés Karácsonyi Ünnepeket kívánunk a Kaposvári Szent Imre Plébánia és a Szent Imre Szeretetszolgálat minden tagja, szimpatizánsa és támogatója részére.


Nincsenek megjegyzések: