Közösségi oldal, fórum

Megújult és ismét elindult A Blog Közösségi portálja, fóruma, amely itt érhető el facebook felhasználók részére:
https://www.facebook.com/groups/171189799727221/

2013. március 20., szerda

Befejezik a jogtalan aláírásgyűjtést

Befejezik a jogtalan aláírásgyűjtést adja hírül a észak online, bízunk benne, hogy valóban így lesz és a FIDESZ szőke nője nem hazudik megint. (a-szerk)

A Fidesz szerint polgármesteri "magánakció" volt, hogy Krasznokvajdán közmunkásokkal gyűjtetnek aláírást a pártnak.


A Fidesz felszólította Krasznokvajda polgármesterét, hogy fejezze be a rezsicsökkentéssel kapcsolatos aláírásgyűjtésre vonatkozó "magánakcióját", mert a módszerei törvénytelenek, ezért elfogadhatatlanok – közölte a párt szóvivője kedden. Selmeczi Gabriella hozzátette: a Fidesz a törvények maradéktalan betartásával kezdi meg az aláírásgyűjtést.

Selmeczi Gabriella közleményében hangsúlyozza, hogy a Fidesz országos aláírásgyűjtése a rezsicsökkentés védelmében hivatalosan csak az elkövetkező napokban fog elkezdődni. Mint írta: "ami a sajtóhíradások szerint Krasznokvajdán történt, az egy kistelepülési polgármester magánakciója volt. A polgármestert felszólítottuk, hogy fejezze be a magánakcióját, mert a módszerei törvénytelenek, ezért elfogadhatatlanok."

Hangsúlyozza: a Fidesz világossá tette és teszi minden, az aláírásgyűjtésben részt vevő munkatársa és önkéntese számára, hogy a törvények legmesszemenőbb tiszteletben tartásával végezze az aláírásgyűjtést.

Ismertetése szerint a Fidesz a rezsicsökkentés védelmében indítandó aláírásgyűjtés törvényességi egyeztetése érdekében az elmúlt napokban az ombudsmanhoz fordult. Továbbá a hatályos jogszabályoknak megfelelően kérte az aláírásgyűjtés nyilvántartásba vételét a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál, ez szabályszerűen megtörtént.

A Fidesz – ahogyan eddig is minden alkalommal – a törvényi előírások maradéktalan betartása mellett kezdi meg a következő napokban az országos aláírásgyűjtését a közterületeken felállított standokon, illetve a Fidesz-irodákban – közölte a szóvivő.

Kedden az ÉszakOnline számolt be először arról, hogy Krasznokvajda fideszes polgármestere, Csizmadia Károly közmunkásokkal gyűjtet a Fidesznek aláírásokat.  Az Országgyűlésben a rezsicsökkentésről szóló előterjesztés általános vitájában a szocialista Nyakó István hívta fel erre a figyelmet, gyalázatosnak nevezve a történteket.

 MTI/ÉszakOnline 


Kapcsolódó bejegyzés: 
Rezsicsökkentés: Közmunkásokkal gyűjtetnek aláírásokat

Nincsenek megjegyzések: