Közösségi oldal, fórum

Megújult és ismét elindult A Blog Közösségi portálja, fóruma, amely itt érhető el facebook felhasználók részére:
https://www.facebook.com/groups/171189799727221/

2013. március 19., kedd

Fidesz: Szanyi Tibor "bemutatott" a parlamentben

Úgy látszik az alábbi a http://www.hirado.hu oldalon megtalálható hírből, hogy ma Magyarországon az a kormánypárt legnagyobb problémája, hogy egy ellenzéki párt képviselője felszólalása után csendes gesztussal értékeli azt az ország romoló teljesítményt és az alaptörvény immár sokadik módosítása mellett a legutóbbi diák tüntetéssel szembeni  jogszerűtlen fellépést, melyet a jobboldaliak képviselnek.

Ma hazánkban 4 millióan élnek a létminimum alatt, 1,5 millióan mély szegénységben, 500 ezren éheznek, 350 ezer ember semmilyen ellátást nem kap, annak ellenére, hogy önhibáján munkanélküli!
Ma alig van közfoglalkoztatás, a munkaprogramok a legtöbb helyen el sem indultak!
Ma megkülönböztetik az embereket, legyenek fiatalok, idősek, egészségesek, betegek, legyenek közfoglakoztatottak, rendes munkavállalók!
Egyre több család kerül nehéz helyzetbe és lehetetlenül el egy olyan világban és egy olyan kormányzat által, aki szerint a család a legfontosabb...
Még tovább lehetne folytatni a gondolatokat, de egy már most biztos a FIDESZ-nek mennie kell vagy így vagy úgy: Elég Volt! -Ezt üzenik a szegény, sorukra hagyott elesett embertársaink! (-a szerk.)

A Fidesz szerint a szocialista képviselő parlament hétfői ülésén az általa elmondott interpellációt követően középső ujját felfelé tartva "bemutatott" a kormánypárti padsorok felé, ezért vissza kell adnia a mandátumát.

Balla György fideszes képviselő egy fényképet is mutatott be újságírók előtt. Ezen látszik, ahogy Szanyi Tibor az interpellációjának elmondása után már leült a helyére és a bal kezével, a középső ujját felfelé tartva a kormánypárti padsorok felé int.
A fideszes politikus szerint teljesen mindegy, hogy az MSZP-s politikus kinek szánta a mozdulatot, mert "egy parlamenti képviselő, a parlament üléstermében ilyen ordenáré módon nem viselkedhet".
Balla György hozzátette: Szanyi Tibor "nem először tesz, vagy mond vállalhatatlan dolgokat (...) de ez az ízléstelenség, ordenáré viselkedés még tőle is meglepő".
A Fidesz szerint az esetet követően Szanyi Tibornak "kellene levonni a szükséges konzekvenciákat", vagyis visszaadnia a mandátumát, de ha ezt nem teszi, akkor az MSZP-nek és Mesterházy Attilának kell eldöntenie, hogy vállalja vagy elutasítja a képviselője magatartását.
Balla György hangsúlyozta: ha Szanyi Tibor képviselő marad, akkor ezzel nemcsak ő, hanem valamennyi szocialista képviselő vállalja ezt a viselkedést.

Nincsenek megjegyzések: