Közösségi oldal, fórum

Megújult és ismét elindult A Blog Közösségi portálja, fóruma, amely itt érhető el facebook felhasználók részére:
https://www.facebook.com/groups/171189799727221/

2012. március 1., csütörtök

Erdészeti közmunka somogyban


sakál- Elindult a somogyi erdőkben is a közmunka adta hírül a Kapospont hírportál. Reméljük, hogy hamarosan bővebb információk is lesznek a projektről. Ha valaki munkavállalóként dolgozik ezen közmunkán, úgy tőle, vagy tőlük várjuk a tapasztalatokról a beszámolókat olvasói levélként.

560 közmunkást foglalkoztat a SEFAG Zrt.

2012-03-01 14:21:38


A SEFAG Zrt. idén is kiveszi részét az országos közmunkaprogramokból, melynek keretében 560 közmunkást foglalkoztatnak. Ehhez a Belügyminisztérium 686 millió forint támogatást nyújt, a SEFAG részéről saját forrás bevonása nincs tervbe véve.

A közmunkások feladatai közé tartoznak a közjóléti eszközök felújítási, karbantartási munkálatai, invazív gyomnövények, például a parlagfű irtása, sétautak, turistaútvonalak karbantartása, és az erdőterületek kommunális szennyeződéstől való megtisztítása.
A program február 1-jén vette kezdetét, és az év végéig tart, amely időszak alatt a SEFAG 50 fő képzését is biztosítja, ők betanított erdőművelői képesítést kapnak - tájékoztatott a SEFAG Erdészeti és Faipari Zrt. erdészetpolitikai osztályvezetője, Jankó Gábor.
Forrás: kapospont

Nincsenek megjegyzések: