Közösségi oldal, fórum

Megújult és ismét elindult A Blog Közösségi portálja, fóruma, amely itt érhető el facebook felhasználók részére:
https://www.facebook.com/groups/171189799727221/

2012. március 17., szombat

Halmajon, győztek az emberek!

sakál-2012. március 14-én éjszaka, a hatóság munkatársai személyesen vitték el a közcélú foglalkoztatottak elmaradt fizetését minden halmaji háztartáshoz.Ezzel kiderült, hogy a hatalom mai birtokosai, csak akkor magasabbak, és akkor hatalmasabbak, ha külön-külön térden állunk előttük. Álljunk fel, és fogjunk össze." Ezúton is gratulálunk a"Munkát, kenyeret, tisztességes béreket!” Mozgalom szervezőinek! 


Március 15-e előestéjén, Halmajon, győztek az emberek! 
mszp.hu - 2012. március 15. 17:31 

Az elmúlt héten elkeseredett emberek küzdelméről kapott hírt ország. 
Havi 47.000 Ft-ért, napi nyolc órát dolgozó családfenntartók, jogos járandóságukért, félelmeiket legyőzve és a fenyegetést immár figyelmen kívül hagyva harcba kezdtek. 
Arcukat adva, nevüket kimondva vállalták a nyilvánosságot, és győztek. 

2012. március 14-én éjszaka, a hatóság munkatársai személyesen vitték el a közcélú foglalkoztatottak elmaradt fizetését minden halmaji háztartáshoz. 
Ezzel kiderült, hogy a hatalom mai birtokosai, csak akkor magasabbak, és akkor hatalmasabbak, ha külön-külön térden állunk előttük. Álljunk fel, és fogjunk össze. 

Mi minden, kiskeresetű, szerény körülmények között élő, vagy éppen kisemmizett, megalázott ember, család, közösség mellé odaállunk. 

Lassan elkezdődik a Mi forradalmuk is. 
Éljen a magyar szabadság, éljen a haza! Miskolc, 

2012. március 15. 

Komjáthi Imre elnök

Nincsenek megjegyzések: