Közösségi oldal, fórum

Megújult és ismét elindult A Blog Közösségi portálja, fóruma, amely itt érhető el facebook felhasználók részére:
https://www.facebook.com/groups/171189799727221/

2012. március 24., szombat

A FIDESZ Kaposvári emberei

sakál- A mai napon újabb hír jutott el hozzám, amely hideg zuhanyként ért, egy hivatalosan meg nem erősített forrás szerint a Narancsuralmi rendszer pártkáderei újabb népellenes intézkedéseket kívánnak meghozni. A foglalkoztatást helyettesítő támogatást állítólag egyes meg nem nevezett hírforrások szerint májustól tovább csökkentené a kormány. Ez a támogatási forma 2011. december 31-ig 28 500 Ft volt, 2012. január óta már csak 22 800 Ft. Ez csökkenne májustól tovább 17 000 Ft-ra.
A nem hivatalos információk szerint a közmunkáért kapható jelenlegi 8 órás szakképzetlen bér a nettó 47 000 Ft-ról tovább csökkenne 37 000 Ft-ra. 
Ezek nem túl jó hírek. -Ez már tűrhetetlen, ébresztő Magyarok, Honfitársak! 

De mit is várhatna az ember akkor, ha FIDESZ emberei nem tartják be a törvényeket, akiknek mindent szabad. Az alábbi tájékoztató jellegű információkat osztanám meg a blog olvasóival csak azért, hogy lássák meddig lehet még elmenni. A kettő információ Kaposvárral kapcsolatos, ezért elnézést kérek, de szerintem egész Magyarországon ez van minden városban és településen, csak egyenlőre pihennek az ügyek a szőnyeg alatt...

"Nekihajtott az intézkedő rendőrnek az autós. Hat rendőrautó, tucatnyi egyenruhás és ügyészek – nagy erőkkel vonultak ki a hatóság emberei a helyszínre. Amíg szerencsétlenül járt társukat a Kaposi Mór Oktató Kórházban vizsgálták, azalatt már javában tartott a helyszínelés. Az eset közúti igazoltatásnak indult, s végül balhéval zárult – egy fiatal rendőr sérült meg csütörtökön a kaposvári donneri városrészben.-" adta hírül a Sonline Internetes hírportál. Azonban az már nem publikus, hogy egyes nem hivatalos tények arról szólnak, hogy az autót vezető illető jogosítvány nélkül vezette külföldi forgalmi rendszámú gépkocsiját, magyar állampolgárról van szó mellesleg. Már ez a tény is törvénysértő mert ma Magyarországon nem lehet tartósan forgalomba Magyar állampolgár nevén külföldi rendszámú gépkocsi. Nem hivatalos források szerint az elkövető Kaposvár Megyei Jogú Város Városfejlesztési, Környezetvédelmi és Műszaki Bizottság külső tagjaként tevékenykedik. 

A másik szintén érdekes emberke, szintén a FIDESZ-től a város polgármestere. Ő sem szent az egyik szintén internetes portál a Magyar Narancs szerint, amely szó szerint ezt írja: "Kaposvár töretlen fejlődését azután is rendületlenül méltatta a jobboldali sajtó, hogy a város polgármestere, Szita Károly kegyvesztett lett a Fideszben. A somogyi megyeszékhelyet aztán lassan elnyelte az adósság. Kaposvár története immár bő 20 éve egybefonódik vezetőjével." Majd a polgármester teljes életútját bemutatja a 1980-as évektől egészen a tavalyi 2011-es esztendőig. 

9 megjegyzés:

Névtelen írta...

Majd kihozzák hogy szegény rendőr volt a hibás amiért eljárást mert indítani K.József FIDESZES milliomos ellen Magyarországon sajnos így szokás a politikai elit tagjai úgy érzik törvény felett állnak példás büntetést kellene hogy kapjon minden bűncselekményt elkövető politikus képviselő. A rendőr fiatalembert én ismerem nagyon rendes srác jó családapa jobbulást neki !

Névtelen írta...

Amúgy K.József rendőr-támadó Fideszes képviselő bejelentés nélkül foglalkoztat embereket.

Kemenczei Róbert írta...

"Amúgy K.József rendőr-támadó Fideszes képviselő bejelentés nélkül foglalkoztat embereket."

T. Hozzászóló!

Köszönjük az észrevételt reméljük, hogy ez is valahogy majd eljut a Somogy Megyei Kormányhivatal Munkavédelmi és Munkaügyi Szakigazgatási Szervéhez!

Kemenczei Róbert írta...

"példás büntetést kellene hogy kapjon minden bűncselekményt elkövető politikus képviselő. A rendőr fiatalembert én ismerem nagyon rendes srác jó családapa jobbulást neki!"

Egyet értünk a büntetést illetően,a azért is, mert nekem is van sajnos egy ügyem a hatósággal egy kisfokú KRESZ szabálysértés, melyet épp nem én követtem el, ezt a hatóság nem hajlandó elismerni és bizonyítani sem tudja, mert nem ért tetten engem a szabálysértés vélt elkövetésén, de ez más kérdés nem is ide tartozik. Blogunk is jobbulást kíván a rendőr úrnak!

Névtelen írta...

Emberek!Teljesen szabálytalan a közmunka itt Kaposváron.Mindenki meg van félemlítve.
Sok sikert ehez a bloghoz,meg kell osztani mindenkivel!

Ez a Kovács most bűnhődni fog remélem.Ki kell vinni az ügyet Kaposváron kívülre,mert ez a korrupt város megpróbálja majd eltusolni az ügyet.De már nem sokáig tudja....

Névtelen írta...

Jol mondják,ez már népirtás amit művel a kormány.
Lassan már elvesznek mindent.Ez is a céljuk.a nép haragja előbb utóbb úgyis eléri őket!Sztálint is meglehetett dönteni...

Egy fontos fegyverünk van az a nyilvánosság.Médiát,sajtót kell bevetni ellenük!

Névtelen írta...

Az egész világon általános jelenség volt, sőt talán még most is tart, hogy a szakképzetlen vidéki munkaerő a városokba áramlik, s próbál megélhetést találni. A szocialista nagyipar megteremtése hajnalán lehettünk tanúi és nem kevesen az áldozatai egy ellentétes irányú – a legnagyobb jóindulattal sem nevezhetnénk spontánnak, de még csak önkéntesnek sem – mozgásnak.

A fülke-forradalmi műveletlen paraszt-suttyó kormány jóvoltából most ismét déjà vu érzésük lehet mindazoknak, akik nem amnéziások és/vagy szoktak olvasni.

A Vízgazdálkodási Társulatok Országos Szövetségének főtitkára az MTI-nek nyilatkozva kifejtette, hogy az öntözött termőföldek arányát közmunka programokkal lehetne növelni, így a víztársulatok közvetlen állami támogatással csökkenthetnék a gazdálkodókra nehezedő, az öntözéssel kapcsolatos anyagi terheket.

Varga Árpád kifejtette: örvendetes, hogy központi intézkedéssel ezekben a napokban 30 ezer közmunkás foghat szerszámot a kezébe, hogy szerte a határban megtisztítsa az évek alatt elhanyagolt vízelvezető hálózatot a felgyülemlett iszaptól, gaztól. a véleménye szerint a karbantartáson túl, további 20 ezer közmunkást konkrétan a mezőgazdasági kisbirtokok öntözésnél lenne indokolt foglalkoztatni.

Az öntözés nagyobb területre kiterjesztésének egyik fő akadálya ugyanis a sok gazdálkodó számára megfizethetetlenül drága gépek beszerzése.

Ez már nem csak Rákosi pajtásra, de a kínai kulturális forradalomra is hajaz!

Névtelen írta...

http://egerjobbik.blogspot.com/2012/03/cseledsoron-most-szakkepzetlen.html?spref=fb

Kelenföldi Ferenc írta...

Gazemberek.