Közösségi oldal, fórum

Megújult és ismét elindult A Blog Közösségi portálja, fóruma, amely itt érhető el facebook felhasználók részére:
https://www.facebook.com/groups/171189799727221/

2013. február 2., szombat

Éhségmenetek az úton...

sakál- HÁROM MENET: Ma reggel három Éhségmenet indult útnak. A Sellyéről indult baranyai Éhségmenet folytatta tovább útját Pécsről. Békéscsabáról a Viharsarok Éhségmenet úton van Kondoros felé, a Nyíregyházáról indult szabolcsi Éhségmenet pedig Tiszavasvári felé tart. Mindegyik menet rengeteg bátorítást kap az útjuk során.A menetekről  készült Fotókat és videókat az Éhségmenet Hivatalos közösségi oldalán lehet figyelemmel kísérni! 

Az eddig elindult és a jövőben útnak induló további Éhségmenetekről többet jelen oldalon nem szólunk, egy csapat útját kivéve! Ez a csapat nem lesz más, mint a Somogyi Éhségmenet csapata, amely holnap reggel 9.30-kor indul útnak Kaposvárról Budapestre.

A Holnap elinduló Somogyi eseményről részletesen beszámolunk majd, ahogy előzetes terveink szerint holnaputántól naponta adunk majd hírt itt az út eseményeiről.

Holnap eljön az idő az Összefogásra, ezért várnak a szervezők mindenkit, aki Szolidaritást érez a Somogyi Éhségmenettel és a Közmunkások Szakszervezetével és a megmozdulásban részt vállaló egyéb szervezetekkel.

Tehát már csak 1 Nap, addig is Hajrá Somogy!

Kapcsolódó anyagok:Nincsenek megjegyzések: