Közösségi oldal, fórum

Megújult és ismét elindult A Blog Közösségi portálja, fóruma, amely itt érhető el facebook felhasználók részére:
https://www.facebook.com/groups/171189799727221/

2013. február 5., kedd

Felhívás! Közmunkás Szakszervezet: Somogy

 
Nyilvántartásba vette a Budapesti Törvényszék a Közmunkás Szakszervezetet. 
Ha csatlakoznál, akkor jelentkezz az alakuló Somogy Megyei Alapszervezethez, hogy Téged is képviselni tudjuk, ha hátrány vagy megkülönböztetés ér!
Ha lenne munka a környéken, már régen melóznál. De nincs! Se itt, se a szomszéd településeken, se azon túl. Ennek ellenére azt mondják, hogy munkakerülő vagy. Ne hagyd magad! Nem vagy egyedül! Magyarországon több mint százezer ember dolgozik ma ugyan annyiért, mint Te. Sorstársaid tízezreit dolgoztatják éhbérért, és nézik le, ugyanúgy ahogy Téged. És akkor még nem beszéltünk azokról a százezrekről, akiknek még ennyi sem jut.

Szervezkedj!

Egyedül gyenge az ember, össze kell fogni! A közmunkások, kiszolgáltatott, szegény emberek igazát képviselő szakszervezet most alakul. Lépj be, és győzz meg másokat is, azért hogy együtt kiáltsuk olyan hangosan, hogy a Budapesten, a Parlamentben is meghallják: becsületes emberek vagyunk, akik munkát, kenyeret és tisztességes bért követelnek! Ha embernek tekintenek és megadják a tisztességes bért, megköszönjük. Ha lenéznek, semmibe vesznek és megaláznak, akkor küzdünk és megszerezzük, amit akarunk!

Egységben az erő!

Ha százezer ember családtagjaival, és több százezer hasonló körülmények között élő sorstársunkkal együtt egyszerre mozdul, ott ”kő kövön nem marad”! Szervezzük meg az egységet, és változtathatunk az életünkön, változtathatunk gyerekeink jövőjén!

Egy mindenkiért, mindenki egyért!

A Te sorsodban több millió magyar állampolgár osztozik! Lépj be a Közmunkás Szakszervezetébe! Havi 1 darab fémpénz a tagdíj ( 5., 10., 20., 100., 200.,). Amit ezért pénzért kapsz, az nem kevesebb, mint egy több milliós közösség, amiben a Te személyed és családod sorsa a legfontosabb azért, mert Neked is fontos a hasonszőrű közmunkás sorsa, élete. Borsodtól Baranyáig, Szabolcstól Komáromig mindenki fontos, aki így él. Legyünk együtt, mert ezzel az érdekképviselettel kormányokat lehet megbuktatni! Egyedül senki vagyunk, közösen, új életet kezdhetünk!

Eljött az idő!
Csatlakozz  magad becsületéért, a családodért, a jövőnkért! 

Aki csatlakozna az alakuló Somogy Megyei Alapszervezethez, az jelentkezzen az alábbi elérhetőségeken:
MSZP Kaposvár Városi és Megyei Szervezete
7400 Kaposvár, Szent Imre u. 14. II em.
elektronikus cím: kaposvar@mszp.hu
telefonszám:  82/512-623

Jelentkezni Blogunknál és érdekvédelmi csoportunknál is lehet a akimblog@indamail.hudrótposta címen!

Nincsenek megjegyzések: