Közösségi oldal, fórum

Megújult és ismét elindult A Blog Közösségi portálja, fóruma, amely itt érhető el facebook felhasználók részére:
https://www.facebook.com/groups/171189799727221/

2013. február 19., kedd

Hazudik a FIDESZ mit a vízfolyás...

Újabb figyelemhívó megmozdulásra került sor a hétvégén a fővárosban. A megmozdulásban részt vevők továbbra is arra kívánták felhívni a politika és a közvélemény figyelmét, hogy nehéz helyzetben élnek ma Magyarországon másfél millióan mély szegénységben és négy millióan a létminimum alatt. 
A rendezvényen részt vevők arra is rávilágítottak, hogy korábban az MSZP kormányzat idején nagyobb volt a foglalkoztatást mint most és hogy akkor egy szakképzetlen közmunkás 12 hónapig napi 8 órában havi 60 250 Ft-ért dolgozhatót és nem volt megkülönböztetés Munkás és Közmunkás között!
A Fidesz válasza a hétvégi eseményre egyértelmű: "A Fidesz szerint az MSZP az elmúlt hetekben csak azt bizonyította be, hogy nem tud és nem is akar segíteni a rászoruló embereknek, csak megalázza őket: ha kormányon van, intézkedéseivel, ha pedig ellenzékben, akkor a hazugságaikkal - jelentette ki hétfőn Zsigó Róbert újságírók előtt a Parlamentben.
A kormánypárti politikus szerint a "szocialisták csúnyán megbuktak az éhségmenettel", mert kiderült, hogy a segítségük nem az emberekről szólt, hanem magukról, csak biodíszletnek használták az embereket, és egyetlen cél vezeti őket: hogy visszatérjenek a hatalomba.
A fideszes politikus úgy fogalmazott: amikor kormányoztak, akkor nem foglalkoztak az emberek problémáival, hanem csökkentették a nyugdíjat, háromszorosára emelték a gáz árát, munka helyett segélyt adtak az embereknek, és devizahitelek felvételébe hajszolták őket.
Zsigó Róbert mindezt annak kapcsán közölte, hogy "Munkát, kenyeret!" felirattal molinót feszítettek ki a Parlament elé a Közmunkás Szakszervezet (KSZ) tagjai, illetve az "éhségmenet" aktivistái hétfő délután, az MSZP ugyanott tartott sajtótájékoztatója után. Nyakó István (MSZP) elmondta, a transzparenssel nem provokálni akarnak, csak munkát és kenyeret akarnak kérni azoknak a százezreknek, akik most fáznak és éheznek. Úgy fogalmazott, a felirat csak azoknak lehet provokáló, akik azt gondolják, hogy 47 ezer forintból meg lehet élni.(MTI)"
Mit is várhatnánk azoktól a jelenlegi politikusoktól AKIK JÓL ÉLNEK és leszarják azt hogy ebben az országban egyre nagyobb a szegénység, sőt a tetejébe még jól is hazudnak a kormánypártiak! Sajnos még vannak akik őket támogatják, de reméljük már nem sokáig.... 

A figyelemfelhívó megmozdulásról ide kattintva olvasható egy összeállítás-videóval!


Nincsenek megjegyzések: