Közösségi oldal, fórum

Megújult és ismét elindult A Blog Közösségi portálja, fóruma, amely itt érhető el facebook felhasználók részére:
https://www.facebook.com/groups/171189799727221/

2013. február 12., kedd

Kásler Árpád szerint a rémálom vége közeledik

A BÁÉSZ elnökének felhívása szerint a felszabadulás napja közeledik, devizahitelesek tömegei indulnak meg Budapestre.
 
Kásler Árpád, a Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezetének (BÁÉSZ) elnöke honlapján tette közzé a felhívást, mely szerint február 9-e óta Budapesten toborozza azokat, akik nem hagyják tovább kifosztani sem magukat, sem az országot.
 
Február 16-án az ország minden részéről devizahitelesek tömegei indulnak meg Budapestre - olvasható a felhíváson, mely szerint a rémálom vége közeledik.
Miért érdemes feljönni a megmozdulásra? – hiszen fárasztó, időigényes és költségei is vannak - teszi fel bejegyzésében a kérdést.
„Elsősorban azért, mert kilátástalanságba lévő emberek egy két alkalom itt tartózkodás után, újból visszanyerik a hitüket és újból hiszik, hogy van értelme az életnek. Megértik, hogy valójában nincs miért aggódjanak, akik valójában aggódhatnak azok a bankárok.
Ha feljönnek a gyülekezőkre, van idő megbeszélni részletesen minden kérdésüket, hiszen ráérünk. Meg fogják tudni érteni azt, hogy Önöknek nincs deviza tartozásuk és ha nincs, akkor nem is kell azt megfizetni.
Csak akkor tudok segíteni az embereken, ha kijönnek a négy fal közül, csak ekkor fognak megszabadulni szorongásaiktól. Szombatra meglepetést tartogatunk.”
„Bankárok rettegjetek, adósok vigadva jöjjetek, a felszabadulás pillanata közeledik” - zárja sorait.

Nincsenek megjegyzések: