Közösségi oldal, fórum

Megújult és ismét elindult A Blog Közösségi portálja, fóruma, amely itt érhető el facebook felhasználók részére:
https://www.facebook.com/groups/171189799727221/

2013. február 25., hétfő

Róna Péter egyetért a Hitelkárosultak 7 pontos követelésével

Budapest, 2013. február 25. hétfő

     Róna Péter, a devizahitelt elsőként hibás terméknek minősítő nemzetközi pénzügyi szakértő hétfőn egyetértő támogatásáról biztosította azt a 7 pontos követelést, amelyet a Hitelkárosultak érdekeit felkaroló Magyar Szociális Fórum fogalmazott meg az átfogó megoldás érdekében. „A 7 pont teljes összhangban van álláspontommal” – közölte a professzor Simó Endrével, az MSZF szervezőjével.
     A 7 pontos követelés teljesítését akarják elérni a vasárnap délelőttre összehívott Szociális Kerekasztal tanácskozáson is, melyre Róna Péteren kívül várják Damm Andrea jogászt és Varga Istvánt is.  A budapesti rendezvényen előzetes jelentkezéssel lehet részt venni, melyet a magyarszocialisforum@gmail.com címre kell eljuttatni. Tekintettel arra, hogy a 7 pontot a Hitekárosultakkal egyeztetetten fogalmazták meg, nem nyitnak vitát róla, hanem azzal akarnak foglalkozni, hogyan szerezzenek érvényt jogos követeléseiknek.

     A Szociális Kerekasztal iránti érdeklődést fokozza, hogy szerdán háromoldalú szakértői megbeszélés kezdődik a pénzügyi biztos szervezésében, de a „civil” oldal résztvevőit nem a devizahitelesekkel foglalkozó civilek delegálták, hanem Doubravszky György miniszteri biztos választotta ki a Bankszövetség és a kormány képviselőivel folytatott előzetes konzultációja alapján.+++
(A sajtó képviselői a fenti címen jelezhetik érdeklődésüket a Szociális Kerekasztal tanácskozása iránt.)

Nincsenek megjegyzések: